Nuffnang

Saturday, 8 November 2014

Cik Akak View My Blog

Tengah dok update blog dan singgah di akaun Nuffnang.. terlihat ada notification yang memberi tahu ada Nuffnager sedang melawat my blog.. 

Orang tu adalah cik akak.. thank cik akak... singah di blog saya.. hahahah 

Tracy Morgan 'trauma' selepas kemalangan

Tracy Morgan masih '' trauma '' selepas kemalangan kereta di New Jersey pada bulan Jun.

Bekas '30 Rock 'bintang masih berusaha untuk mendapatkan lebih dari kejutan kehilangan temannya James "Jimmy Mack' McNair, 62, dalam kemalangan di mana sebuah trak Walmart merempuh bas limusin mereka penumpang.

Pelawak sesama Chris Rock, yang membintangi 'Lima' filem barunya bersama Tracy, mengatakan kepada USA Today temannya: '' Dia OK. Saya nampak dia tidak lama dahulu. Dia tidak tinggal terlalu jauh dari saya. Saya pergi rumahnya dan menunjukkan salinan filem. Dia sangat gembira. Dia punya terapi fizikal. Ada banyak pemulihan berlaku. Dia trauma - kawannya meninggal dunia. Ini Tracy - bukan lelaki yang paling stabil di dunia yang bermula dengan ''.

Pelawak berusia 45 tahun itu, yang mengalami kecederaan otak, tulang paha patah, hidung patah dan tulang rusuk patah dalam kemalangan tersebut, perlahan-lahan mulai berjalan lagi, tetapi ia berfikir ia tidak boleh pulih sepenuhnya daripada kemalangan.

Peguam Tracy, Benedict Morelli, berkata sebelum ini: '' Dia sedikit lebih mudah alih. Dia dapat mengambil beberapa langkah dan tidak perlu berada di kerusi roda setiap minit tunggal. Dia seorang pejuang, tetapi kita tidak tahu jika ia akan menjadi Tracy lama lagi. ''
Sementara itu, Tracy sangat marah ketika Walmart baru-baru ini menuduh dia di mahkamah untuk menjadi sekurang-kurangnya sebahagian bertanggung jawab atas luka-lukanya, kerana syarikat itu mendakwa dia tidak memakai tali pinggang keledar ketika kemalangan itu berlaku.

Namun, pelawak yang memukul balik gergasi runcit, berkeras '' rakan-rakan saya dan saya telah melakukan apa-apa yang salah. ''

Peguamnya berkata: '' Dia begitu marah. Ia adalah di mana-mana. Ia membaca tentang hal itu dan melihat di TV ... ia dimainkan kepada saya bahawa dia ingin mengatakan sesuatu. ''

Kerry Washington membenci adegan seks

Kerry Washington mendapati adegan seks '' janggal ''.

Pelakon 'Skandal' mengakui bahwa '' keras '' menembak adegan mesra antara skrin beliau mengubah ego Olivia Paus dengan rekan-bintang Tony Goldwyn, yang bermain Fitzgerald Thomas Geran III, presiden berkahwin dari Amerika Serikat, kerana dia adalah diminta untuk melakukan hal-hal yang biasanya hanya melakukan dengan suami Nnamdi Asomugha.

Dia berkata: "" Mereka sukar untuk dilakukan. Adegan seks yang selalu canggung. Anda lakukan perkara yang anda lakukan dengan orang-orang tertentu saja dalam hidup anda. Kerana ini bukan pasangan anda yang sebenarnya dalam hidup, melakukan hal itu adalah janggal. Dan kemudian melakukannya di dalam bilik yang penuh dengan orang yang canggung. ''

Dan pelakon berusia 37 tahun itu - yang mempunyai anak perempuan enam-bulan-tua Isabelle dengan pasangannya - kebimbangan mengenai menyinggung perasaan isteri Tony Jane Musky lebih adegan mereka dan kepentingan sekitarnya.

Beliau menambah dalam satu temu bual dengan majalah Allure: '' Terutama dengan acara seperti kami, di mana orang-orang yang dilaburkan begitu dalam kimia, anda hanya belajar untuk berhati-hati, kerana hubungan yang nyata orang-orang dalam hidup adalah penting. Saya begitu menghormati dan mengagumi isteri dan dia dan keluarga mereka, dan dia merasakan dengan cara yang sama mengenai saya. Dan supaya anda belajar untuk berhati-hati tentang bagaimana anda mengatakan hal-hal. ''

Sementara itu, Kerry mengaku dia kerap membacakan adegan beliau dalam kasut hak tinggi karakter-nya, walaupun dia berpakaian untuk hari itu.

Dia berkata: '' Ada sebab mengapa anda berkata, "Oh, mereka berjalan di dunia ini dengan cara tertentu. Kasut memberi impak yang besar.

'' Malah dalam latihan di 'Skandal', sering kali saya akan meminta kasut saya. Saya akan berdiri di dalam sweatpants saya dan tank top dan hoodie vaults lengan panjang dengan Christian Dior atau Gucci kasut, kerana saya ingin dapat berjalan dan berdiri seperti Olivia .... Bagaimana seseorang berjalan mengatakan banyak tentang siapa mereka. ''

Russell Brand tidak bimbang dengan penggodam gambar bogel

Russell Brand tidak bimbang terperangkap dalam bogel skandal selebriti gambar kerana dia tidak mempunyai apa-apa gambar bocor.


Pelawak berusia 39 tahun itu menegaskan dia tidak akan menjadi sebahagian daripada 'The Fappening' - yang telah menjejaskan lebih 100 bintang, termasuk pelakon 'Permainan Kelaparan' Jennifer Lawrence, Avril Lavigne dan Kelly Brook - dan mengaku ia telah bingung dengan 'aneh' 'bocor'.

Ketika ditanya apakah seorang hacker akan mencari Foto telanjang beliau, Russell memberitahu majalah Time Out: '' Saya tidak fikir begitu. Saya tidak cuba untuk melakukan perkara yang saya tidak mahu orang lain untuk melihat. ICloud perkara hacking pelik. Ia disajikan sebagai dunia ini sangat menarik dan menarik dari berkilauan kulit dan buah dada yang sempurna, sehingga orang-orang akan berkata, "Saya akan kita lihat itu, saya benar-benar f *** ing bosan. '''

Walaupun beliau mendakwa beliau tidak mempunyai gambar-gambar telanjang yang akan bocor, Russell bangga zakarnya dan pada satu tahap ia digunakan untuk memanggil kejantanannya 'Maharaja'.

Beliau bercanda: '' Orang itu, dia telah melalui begitu banyak perubahan. Dia berbeza dari satu saat ke saat berikutnya. Dia seperti Ruby Selasa - yang boleh meletakkan nama pada dirinya? Beliau dulu disebut 'Maharaja' pada hari-hari yang lebih megah, tetapi masa-masa kerajaan agak lebih. ''

Penulis 'Revolusi' juga bercakap mengenai kerjaya lakonan agak berumur pendek, dan walaupun ia merasa terjun ke layar besar adalah '' membuang masa '', ia tidak akan menolak kembali ke filem pada masa akan datang.

'Get Dia Untuk Yunani' bintang berkata: '' Apabila saya telah membuat [filem] di masa lalu saya telah bertemu dengan beberapa orang benar-benar indah dan memiliki beberapa perkara yang benar-benar positif datang dari mereka, tetapi saya merasa sedikit seperti saya telah membuang masa saya. Kadang-kadang ia adalah baik kerana anda mempunyai Alec Baldwin di kafilah yang akan datang supaya anda boleh pergi dan berbual dengan dia. Tetapi saya ingin merasa terlibat oleh sesuatu. Maksud saya, jika ia adalah filem yang betul saya akan. ''

Rose McGowan Tanggapi Kritikan Untuk Memanggil Gay Lelaki misogynisticRose McGowan telah memberi respons kepada backlash mengenai komentar beliau memanggil lelaki gay misoginis. Pelakon Charmed melawat podcast Brett Easton Ellis, PodcastOne di mana dia berkata, "Laki-laki gay adalah seperti misogynisitic sebagai lelaki lurus, jika tidak lebih." Dia melanjutkan untuk berkongsi rasa kecewanya dengan masyarakat gay dan kurangnya sokongan untuk hak-hak wanita, dengan alasan bahawa terdapat keperluan untuk lebih feminis gay.

Selepas wawancara menimbulkan kontroversi, pelakon itu menjawab dengan tajuk dalam The Advocate di mana dia meminta maaf kerana membuat generalisasi, tetapi berkata bahawa hujah beliau tentang kurangnya sokongan gay untuk hak-hak wanita masih berdiri. Rose berpendapat, "Yang saya inginkan adalah untuk aktivis hak asasi gay untuk membantu kumpulan kehilangan haknya yang lain." Beliau melanjutkan:

"Adakah saya berfikir komuniti LGBT perlu menangani dan memerangi kebencian terhadap wanita yang di tengah-tengahnya? Tentu saja. Saya telah hidup dan bernafas hak gay selama yang saya boleh ingat. Saya telah melihat perubahan yang begitu banyak, dan sekarang saya mahu lebih. wanita, termasuk saya sendiri, telah memberikan darah, peluh, air mata dan pergerakan hak gay. saya meminta bantuan sebagai balasan. kasual dan diterima kebencian terhadap wanita tidak lagi bekerja untuk saya, dan ia tidak boleh bekerja untuk anda.

Berikut adalah contoh kecil menjadi perubahan yang ingin anda lihat: saya dengan seorang lelaki gay malam yang lain yang sedang berbicara tentang seks yang dibebaskan Blanche Devereaux The Golden Girls. Ia berlaku kira-kira apa yang perempuan murahan dia. Saya bertanya mengapa dia mengatakan bahawa tanpa dipikir. Jika saya tidak sepatutnya berkata (dan saya tidak lakukan) "yang begitu gay," sesungguhnya manusia ini boleh mula berfikir tentang mengapa ia diterima oleh pelacur-malu. Beliau mengucapkan terima kasih kepada saya untuk membuka matanya. Ini adalah bagaimana kita melakukan ini, satu lawan satu. Menangkap ketika itu terjadi, dan cabaran itu. "

Channing Tatum membuka tentang perjuangan dengan disleksia dan ADHD

Dalam temu bual baru-baru ini dengan T, The New York Times Magazine Pop, Channing Tatum membuka tentang perjuangan masa lalu dengan disleksia dan ADHD. "Saya tidak pernah menganggap diri saya seorang yang sangat pintar, untuk banyak sebab," katanya.


Tatum percaya bahawa, berdasarkan pengalamannya, "sistem rusak."


"Tidak memiliki kejayaan awal pada jalan yang salah macam-macam dengan anda," katanya. "Anda dapat disamakan dalam kelas dengan anak-anak dengan autisme dan sindrom Down, dan anda melihat-lihat dan berkata," Okay, jadi ini adalah tempat saya di. "Atau anda mendapatkan dimasukkan ke dalam kelas-kelas khas dan anda berkata, "Baiklah, aku jelas tidak seperti ini anak-anak baik." Jadi kau jenis mana-mana. Hanya yang berbeza. "

Sudah tentu, Tatum mengatasi masa yang sukar. Dia pergi untuk menjadi salah satu pelakon top-produktif Hollywood, baru-baru ini menambahkan patung daftar panjang kemahiran. "Saya tidak pernah boleh mengukir pergi marmer seperti orang dahulu," katanya karyanya. "Saya lebih dari seorang lelaki tambahan."

Kerjaya Tatum membuat kenyataan kuat dari kuasa pemulihan seni, dan kebenaran yang anda boleh pergi untuk menjadi apa-apa yang anda ingini, baik itu pelakon terkenal atau seorang pematung kasual.

'Artis konseptual' Shia LaBeouf berjalan di sekitar Muzium Amsterdam

Pelakon Hollywood Shia LaBeouf, bintang tiga "Transformers" filem, pada hari Khamis berlari 144 pusingan di sekitar Muzium Stedelijk Amsterdam dalam prestasi seni konseptual terbarunya.

Mengenakan legging ungu dan atas tanaman hijau, LaBeouf, 28, muncul pertanyaan minat fokus dan diabaikan dari wartawan sambil meregangkan sebelum memulakan #metamarathon beliau sekitar muzium seni moden yang terkenal di dunia.

"Larian sekitar muzium adalah persembahan oleh Syiah dan dua artis lain yang diundang oleh Muzium Stedelijk dalam konteks satu simposium kami sedang memegang di dalam," muzium program awam kurator Hendrik Kaki kepada AFP.

Muzium ini menjadi tuan rumah persidangan tentang bagaimana dunia dilihat oleh generasi yang lahir pada 1980-an, dihujani oleh media sosial di mana-mana dan pemujaan selebriti, berkata Kaki.

12 jam simposium #metamodernism berhak itu dihadiri 600 artis, ahli-ahli falsafah dan pemikir dari seluruh dunia.

"Ketika kami mengadakan persidangan 'marathon' di dalam Stedelijk, kami juga ingin refleksi dari luar itu. Tiada siapa yang boleh melakukannya lebih baik daripada Syiah dan artis-artis lain pada prestasi ini," kata Kaki.

Prestasi Kamis oleh LaBoeuf mengikuti serangkaian penampilan aneh, termasuk ketika dia berjalan keluar dari sidang akhbar di Festival Filem Berlin setelah mengutip alegori terkenal pemain bola sepak Perancis, Eric Cantona tentang media.

"Ketika camar mengikuti pukat itu adalah kerana mereka fikir sarden akan dilemparkan ke dalam laut," katanya.

Dia kemudian muncul di karpet merah untuk perdana filem pengarah Lars von Trier "nymphomaniac" memakai beg kertas di atas kepalanya dengan "saya tidak terkenal lagi" yang ditulis di atasnya.

Pelakon AS Shia LaBeouf (R) berjalan dengan seorang lelaki yang tidak dikenali di seluruh Muzium Stedelijk Amsterdam pada 25 September, 2014 © AFP AS pelakon Shia LaBeouf (R) berjalan dengan seorang lelaki yang tidak dikenali di seluruh Muzium Stedelijk Amsterdam pada September 25, 2014

Pada bulan Februari, LaBeouf mengambil bahagian dalam persembahan konseptual di galeri Hollywood yang melibatkan dia duduk di dalam bilik yang pengunjung dijemput untuk masuk.

LaBeouf muncul di mahkamah Manhattan atas dakwaan pencerobohan jenayah pada bulan Jun tahun ini setelah mengganggu muzikal Broadway.

Penari Jepun Carlotta Ikeda meninggal dunia di Perancis

Penari Jepun dan koreografer Carlotta Ikeda telah meninggal dunia di rumahnya di Perancis pada usia 73, syarikat menari hari ini.


Ikeda, yang nama sebenarnya adalah Sanae Ikeda, adalah seorang penyokong utama Butoh, suatu bentuk tarian kontemporari atau teater diam biasanya dilakukan oleh penari bercat putih.

Beliau meninggal dunia di rumahnya di bandar barat daya Bordeaux pada hari Rabu selepas sakit yang lama, Adrien Joubert, pengarah pengeluaran pembantu syarikat Ariadone itu, mengatakan kepada AFP.

Dilahirkan di desa pesisir Fukui, Ikeda pertama bersekolah tarian di Tokyo berumur 19. Beliau terlatih dalam tarian klasik sebelum ia ditukar kepada butoh oleh penemunya Tatsumi Hijikata.

Pada tahun 1974, Ikeda didirikan Ariadone, semuanya wanita syarikat tarian butoh yang pertama, di Bordeaux. Ia menuntun syarikat itu sehingga kematiannya.

Dia membawa butoh ke Paris pada tahun 1975 dengan persembahan "Mesu Kasan" ("Gunung Berapi Perempuan") dan terus menari selama tiga dekad.

Pada tahun 2005, apabila dia baik ke usia enam puluhan, ia dilakukan balet "Zarathustra".

Penari Jepun dan koreografer Carlotta Ikeda telah meninggal dunia di rumahnya di Perancis pada usia 73, syarikat menari mengatakan © AFP / File penari Jepun dan koreografer Carlotta Ikeda telah meninggal dunia di rumahnya di Perancis pada usia 73, syarikat menari kata

Dia memberi pengajaran butoh di seluruh dunia dan secara teratur pergi ke Amerika Syarikat.

Fabien Robert, Timbalan Datuk Bandar Bordeaux dengan tanggungjawab bagi kebudayaan, berkata: "Ia adalah satu kehilangan yang besar dan signficant untuk dunia tarian tetapi juga untuk bandar kerana reputasi antarabangsa dari bentuk koreografi dan syarikat itu."

Bedah siasat Robin Williams 'tidak menemukan ubat-ubatan terlarang

SAN FRANCISCO (AP) - bedah siasat Robin Williams mendapati tiada alkohol atau dadah yang tidak dibenarkan berada di dalam tubuhnya apabila dia membunuh diri di rumahnya di California Utara pada bulan Ogos, pejabat sheriff, Jumaat.


File -. Dalam hal ini 27 Mac 2010 fail foto, aktor Robin Williams bercakap di The 24 Anugerah Amerika Cinematheque menghormati Matt Damon di Beverly Hills, California Pihak berkuasa mengatakan otopsi terhadap Williams mendapati tiada alkohol atau dadah yang tidak dibenarkan di dalam sistem ketika dia membunuh diri di pulang Northern California pada Ogos 2014. pejabat Marin County Sheriff mengeluarkan keputusan bedah siasat Jumaat 7 Nov, 2014. (AP Photo / Dan Steinberg, file) © The Associated Press fILE - Dalam hal ini 27 Mac 2010 fail foto, pelakon Robin Williams bercakap di The 24 Anugerah Amerika Cinematheque menghormati Matt Damon di Beverly Hills, California. Pihak berkuasa mengatakan otopsi terhadap Williams mendapati tiada alkohol atau dadah yang tidak dibenarkan di dalam ...

Hasil bedah siasat yang dikeluarkan oleh pejabat sheriff Kaunti Marin mendapati bahawa pelakon itu telah mengambil ubat-ubatan preskripsi, tetapi dalam "kepekatan terapeutik."

Koroner memutuskan kematian Williams 'bunuh diri yang menyebabkan asfiksia akibat gantung.

Pejabat sheriff berkata Williams ditemui di bilik tidur rumahnya di Tiburon pada pagi Ogos 11. Kematiannya telah pada awalnya telah memutuskan bunuh diri, dengan pejabat sheriff berkata ia menggantung diri dengan tali pinggang.

Timbalan Stewart Cowan Sheriff berkata Jumaat bahawa pejabatnya tidak melepaskan maklumat lanjut daripada laporan itu.

Isteri Williams, Susan Schneider, telah mengatakan yang pelakon dan pelawak telah berjuang dengan kemurungan, kebimbangan dan diagnosis Parkinson baru-baru ini apabila dia ditemui mati oleh pembantu peribadinya.

Williams telah secara terbuka mengakui perjuangan berkala dengan penyalahgunaan dadah. Dia telah memasuki program pemulihan penyalahgunaan dadah tidak lama sebelum kematiannya, dan Schneider telah berkata beliau sedar pada masa bunuh diri.

Isteri Williams mungkin berada di rumah pada masa yang dia bunuh diri, Marin County sheriff Letnan Keith Boyd berkata.

Williams terakhir terlihat hidup dengan isterinya apabila dia pergi tidur. Dia bangun pada keesokan harinya dan kiri, berfikir ia masih tidur di tempat lain di dalam rumah.

Tidak lama setelah itu, pembantu peribadi Williams 'datang ke rumah dan menjadi yang bersangkutan apabila Williams gagal untuk bertindak balas kepada mengetuk di pintu. Pembantu ini mendapati pelakon berusia 63 tahun berpakaian dan mati di dalam bilik tidur, menurut pegawai-pegawai sheriff.

Kondisi tubuh yang dinyatakan Williams telah mati selama sekurang-kurangnya beberapa jam, kata Boyd. Williams juga mempunyai luka cetek di pergelangan tangan, dan pisau lipat yang ditemui berhampiran.

Hasil bedah siasat Williams, termasuk ujian toksikologi, pada asalnya dijadualkan akan dikeluarkan pejabat September 20. Marin County kemudian mengumumkan tarikh keluaran 3 November tetapi laporan itu terus ditangguhkan. Laporan toksikologi rutin mengambil masa sehingga enam minggu untuk disiapkan.

Kenapa tak ada orang follow blog aku?

Sedihnya ... aku je follow blog orang tapi seorang pun tak ada follow. ...

macam mana nak suruh orang follow blog aku? aku bagai SYOK sendiri je berblog...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang