Nuffnang

Friday, 24 July 2015

TERBONGKAR - Tips UNIK untuk cari DUIT dengan NUFFNANG..



Sekian lama mencari TIPS untuk berjinak dengan NUFFNANG rata-ratanya bercakap benda yangg sama

Apa yang aku boleh ringkaskan dekat sini bukan senang nak jadi kaya.

Jadi kepada sesiapa yang mula berjinak dengan NUFFNANG ni aku boleh kongsi sikit TIPS yang selalu orang gunakan:-


1. Rajinlah meng-update blog anda
kalau boleh korang update la 3-4 kali seminggu (minimum) sebab nya korang akan buatkan blog korang nampak wujud.


2. Update Survey/Bio Profile anda
secara tak langsung pihak NUFFNANG akan tau kewujudan blog korg tu.haha..update guna phone pon boleh..dekat mane nk update?

Sign in account Nuffnang -> Manage My Blogs -> Survey -> Update Survey


3. Hantar tiket kepada NUFFNANG
point dia sama juga untuk korang bagitau yang blog korang yang meletop tu ada dan menantikan CPUV yang banyak dari pihak NUFFNANG.


4. Berdoa
pasang niat yg btol. ingat rezeki tu datang nye dari Allah so korg niat la blog tu utk memberi manfaat kpd visitor anda..jgn terlalu berharap utk jd kaya dengan NUFFNANG ni ianya hanya lah usaha kite selebihnye kite REDHA..huhu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang