Nuffnang

Friday, 24 July 2015

Fair & Lovely

Produk ni aku guna waktu aku berumur lingkungan 20-30. Sebelum nya aku tak suka sebab bila pakai muka putih je melepak macam kena tepung je bila berpeluh. Bila ada fair & lovely keluarkan produk anti mark aku suka sangat. Bila ada jerawat tumbuh aku picit then pakai fair & Lovely tak ada kesan luka jerawat. 

orang selalu je tegur jangan picit nanti muka tak cantik ada kesan jerawat. hehehehhe memang berkesan sangat kat kulit muka aku. la ni aku dah malas nak pakai. rasa leceh jew setiap mandi kena pakai, usia dah lanjut kot.

kalau ada mark kat muka kena pakai balik le nampak nyer. apa-apa pun produk ni memang bagus dan murah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang